Alina Bobeica
Prin practica sa artistică, Alina Bobeică interoghează probleme de identitate personală, relația dintre om și natură, combină ingrediente vizuale în căutarea unui limbaj ascuțit, dulce-amar. Impulsul creator este declanșat de nevoia de a scoate la suprafață trăiri personale prin metafore pe care privitorul să le încarce cu propriile experiențe.
Gabriel Demeter
Gabriel Demeter (n. 1999) absolvent al Universității de arte București, secția grafică, a făcut parte din prima rezidență cu studenții la CSV în cadrul practicii de vară, culminând în expoziția “Perspective Naturale” care a ajuns și în Muzeul de Istorie Naturală Grigore Antipa (2022). De atunci Gabriel a rămas în echipă, ajuntând în proiectele ce au urmat: “În cateva cuvinte” (București/Iași 2023), Rezidența studenților din 2023, “9 Monografii” (2024) și cel mai ambițios proiect al centrului “Ecosistem” (2024).
Cristian Neagoe
Cristian Neagoe (n. 1984, București) a studiat Filosofie la Universitatea din București. A lucrat
ca librar, traducător, PR, editor, redactor-șef, curator, producător & organizator de evenimente
pentru organizații precum Cărturești, Institutul Cultural Român din New York, British Council,
Goethe Institut, MNAC, Revista Omagiu, Dilema Veche, Șapte Seri, CreativeMornings, 4Play,
Greenpeace etc. A fost Culture Comms Coordinator al Red Bull România și curator invitat de
Muzeul Național de Artă Contemporană cu expoziția “Normalitate, ce cuvânt brutal!” (2016). A
fost, de asemenea, performer al spectacolului de dans contemporan “The Institute of Change”,
creat de Paul Dunca și produs de Centrul Național al Dansului București. În zona muzicală, a
lucrat cu Subcarpați, Mădălina Pavăl, Luiza Zan, A-C Leonte, Cătălin Rulea, Sillyconductor,
Alexandra Stroe șamd, sprijinindu-i cu strategii de comunicare, relația cu presa, organizare de
evenimente și, uneori, booking.
Cristina Nicolaescu
Cristina Nicolaescu a studiat la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, Bucureşti. Este architect şi designer cu o experienţă profesională extinsă, parte a colectivului creativelaboratories şi cu o colaborare de lungă durată cu iglooarchitecture. Are preocupări în zona restaurării şi a cercetării arhitecturii vernaculare tradiţionale, precum şi a fotografiei şi designului expoziţional. Pe lângă arhitectură, a colaborat că scenograf, designer şi grafician în diverse proiecte din domeniile artei, teatrului şi publicaţiilor editoriale.
Adina Niculae
Adina Niculae (n. 1995, Pitești) a terminat Farmacie la Universitatea de Medicină și Farmacie ,,Carol Davila” din București, finalizând rezidențiatul cu specialitatea de farmacist clinician. Având o pasiune pentru științele naturale, explorează domenii ca entomologia, botanica, microbiologia și microscopia, domenii care o inspiră și în arta vizuală.
Cătălin Rulea
Cătălin Rulea (n. 1979) este artist și muzician, Membru fondator al Centrului de studii vizuale (CSV). Este de asemenea membru fondator al Centrului de Introspecție Vizuală/Asociația PPLUS4 (activ între 2008-2013). Este activ pe scena de muzică alternativă și implicat în proiecte de teatru contemporan. A colaborat ca muzician și grafician în proiectele: Produse Domestice, Inamicul Poporului (producție Teatrul Mic și ARPAS), Platforma de Teatru Politic (2014, 2015, 2020, 2021, 2022), Arta Politică Contemporană. Perspective Critice (Editura Triade 2015), Evacuarea Fantomei (Studio Basar – 2011), Ion Grigorescu. Omul cu o singură cameră. (Centrul de Introspecție Vizuală/Sternberg Press). Este în același timp fondatorul colectivului creativelaboratories.ro, colectiv care activează în zona promovării culturale. Este autorul proiectelor VIDEO CONTENT (un proiect ce a exploatat potentialul social si filosofic al videoclipului ca mijloc de exprimare in zona muzici alternative), PRET A LUTTER (un proiect ce dezbate dualitatea nationalism-globalizare in cadru local si mai precis in cazul camasii romanesti pusa in context contemporan) si UNCUT (o arhiva de sunete si imagini din padurile Romaniei, proiect realizat cu Greenpeace Romania). Este autor al proiectului expozitional “A culege sau a cultiva”.